BUTIKEN ÄR STÄNGD FÖR SÄSONGEN.
VI ÖPPNAR IGEN FRAMÅT HÖSTEN.
Köpte ett gäng olika sorter, de har börjat växa allihopa, vissa kräver helt klart mer värme än andra för att gro ordentligt men det tar sig! Mina står i ett soligt fönster och har dessutom en liten rigg med LED lysrör för extra ljus. Blötlade alla frön i 24h innan sådden. Mycket nöjd och kommer köpa mer när det lämpar sig, just nu har så många frön grott att jag kommer ha en mycket smakfull sommar!
28 april 2021
Betyg
100%
Profile image
Wibbe
Kul frön, har fått en bonuspåse med chilifrön. Det ska bli kul att experimentera. Alltid snabb leverans!
15 februari 2021
Betyg
100%
Profile image
Micke
Mycket hög kvalitet på både frön och gödning, detta är en leverantör jag verkligen kan rekommendera.
14 februari 2021
Betyg
100%
Profile image
Björn
Bra utbud med många roliga/goda sorter av chili och hög groddbarhet samt snabb leverans. Sveriges bästa inköpsställe för chilifrön!
1 februari 2021
Betyg
100%
Profile image
Torsten H.
Helt klart det bästa stället att handla chilifrön ifrån. Utbudet är enormt och infon om varje sort mycket intressant och tydlig. Årets frösådd gick väldigt bra och jag vill minnas att av alla de 19 sorterna jag sådde, så grodde merparten av fröna (använde mig av kaliumnitrat och placerade fröna över ett element). Nu har jag återigen fått en snabb leverans och ser fram emot att peta ner de nya fröna inklusive bonusfröna.
30 oktober 2020
Betyg
100%
Profile image
Joakim
Absolut 5 stjärnor! Har köpt frö här flera gånger. Kan inte bli mer nöjd varje gång. Snabb leverans och underbar frö. Billiga men toppen frö! Alltid lycka med frö!
31 mars 2020
Betyg
100%
Profile image
Aslan
Alltid bästa tänkbara service fina frö gott mått alla gror som dom ska
20 mars 2020
Betyg
100%
Profile image
Peter Persson
Fantastisk Butik!! Allt från Web-sidans uppbyggnad till sortiment och till detta en utomordentlig service, "Full pott" 10 Poäng!
20 februari 2020
Betyg
100%
Profile image
Pelle Granholm
Otroligt nöjd med denna sidan helt klart den bästa. Har köpt säkert 50 sorter den sista månaden. Och snabba leveranser grobarheten är riktigt bra. Alla mina fröer jag har sått har börjat gro efter 6-7dagar efter dom legat i KNO3 natriumklorid i 24 timmar. Sen alla bonusfröpåsar jag har fått kan inte bli mer perfekt än så. Har berättat för många om denna sidan. BRA SORTIMENT OVANLIGA SORTER RIKTIGT NÖJD MED www.jalapeno.nu
12 februari 2020
Betyg
100%
Profile image
Mattias Johansson
En favorit! Suveränt utbud, snabba leveranser och att man får med bonusfröer är ju bara för underbart!! Rekommenderas å det varmaste!
1 februari 2020
Betyg
100%
Profile image
Kajsa Borthwick
To Top