STÄNGT FÖR SOMMAREN!
VI ÖPPNAR IGEN FRAMÅT HÖSTEN
Supernöjd. Får varorna man beställt på bara några dagar. Alltid en surprice påse och denna gång fick vi även en torkad chilifrukt på en sort vi ska odla till nästa år. Rekommenderar er starkt att beställa härifrån.
9 oktober 2023
Betyg
100%
Profile image
Birgitta Hjälmdahl
Roliga fröer att välja på. Skickade efter Vildtomat som verkar spännande. Jättesnabb leverans! Fick en bonsupåse med Thai Super Chili. Jag ser det som ett tecken att jag ska lära mig äta lite hetare chili. Supernöjd. 5/5
8 mars 2023
Betyg
100%
Profile image
Susanne K
Mycket nöjd! Snabb leverans, bra priser och bra grobarhet.
8 mars 2023
Betyg
100%
Profile image
Åsa Vesterlund
Mycket nöjd och kanonbra kvalité på samtliga frön! Rekommenderar denna sida ofta till växt och chili intresserade. Lätt och snabba leveranser med trevliga bonusfrön som även dem tar sig bra! Hoppas lagret i framtiden fylls på med det sortiment som nu är slut, fler fröer ifrån Storbritannien och Tyskland hade varit kanon! import from UK can be a problem l know, can not blame the owner for this issue. 5stars and that is very hot!
22 januari 2023
Betyg
100%
Profile image
Jarre Öqvist
Väldigt snabb leverans och fick även en extra fröpåse med en chili sort. Kommer absolut beställa igen
19 januari 2023
Betyg
100%
Profile image
Sara
Snabb leverans och fick en bonuspåse med på köpet :) Stort utbud av olika fröer och bra beskrivning om varje sort. Rekommenderas!
21 januari 2022
Betyg
100%
Profile image
Caroline
Har handlat här i många år, och fröna har alltid hållit hög kvalitet och levererats med punktlighet proffsigt...
27 december 2021
Betyg
100%
Profile image
T.B
Ett stort sortiment och bra beskrivningar på produkterna. Snabb leverans. När jag kontaktade dem fick jag snabbt svar. Jag är mycket nöjd och rekommenderar verkligen jalapeno.nu till alla som är intresserade av fröer.
28 oktober 2021
Betyg
100%
Profile image
eva andersson
Det här är en plats av några/någon som vet vad de pysslar med. Inte nog med att fröerna dimper ner i brevlådan på nästan ingen tid alls, fröerna är nästan lika snabba på att gro. Och det är klass på dem.
15 oktober 2021
Betyg
100%
Profile image
Magnus
Köpte ett gäng olika sorter, de har börjat växa allihopa, vissa kräver helt klart mer värme än andra för att gro ordentligt men det tar sig! Mina står i ett soligt fönster och har dessutom en liten rigg med LED lysrör för extra ljus. Blötlade alla frön i 24h innan sådden. Mycket nöjd och kommer köpa mer när det lämpar sig, just nu har så många frön grott att jag kommer ha en mycket smakfull sommar!
28 april 2021
Betyg
100%
Profile image
Wibbe
To Top