Snabb leverans och fick en bonuspåse med på köpet :) Stort utbud av olika fröer och bra beskrivning om varje sort. Rekommenderas!
21 januari 2022
Betyg
100%
Profile image
Caroline
Har handlat här i många år, och fröna har alltid hållit hög kvalitet och levererats med punktlighet proffsigt...
27 december 2021
Betyg
100%
Profile image
T.B
Ett stort sortiment och bra beskrivningar på produkterna. Snabb leverans. När jag kontaktade dem fick jag snabbt svar. Jag är mycket nöjd och rekommenderar verkligen jalapeno.nu till alla som är intresserade av fröer.
28 oktober 2021
Betyg
100%
Profile image
eva andersson
Det här är en plats av några/någon som vet vad de pysslar med. Inte nog med att fröerna dimper ner i brevlådan på nästan ingen tid alls, fröerna är nästan lika snabba på att gro. Och det är klass på dem.
15 oktober 2021
Betyg
100%
Profile image
Magnus
Köpte ett gäng olika sorter, de har börjat växa allihopa, vissa kräver helt klart mer värme än andra för att gro ordentligt men det tar sig! Mina står i ett soligt fönster och har dessutom en liten rigg med LED lysrör för extra ljus. Blötlade alla frön i 24h innan sådden. Mycket nöjd och kommer köpa mer när det lämpar sig, just nu har så många frön grott att jag kommer ha en mycket smakfull sommar!
28 april 2021
Betyg
100%
Profile image
Wibbe
Kul frön, har fått en bonuspåse med chilifrön. Det ska bli kul att experimentera. Alltid snabb leverans!
15 februari 2021
Betyg
100%
Profile image
Micke
Mycket hög kvalitet på både frön och gödning, detta är en leverantör jag verkligen kan rekommendera.
14 februari 2021
Betyg
100%
Profile image
Björn
Bra utbud med många roliga/goda sorter av chili och hög groddbarhet samt snabb leverans. Sveriges bästa inköpsställe för chilifrön!
1 februari 2021
Betyg
100%
Profile image
Torsten H.
Helt klart det bästa stället att handla chilifrön ifrån. Utbudet är enormt och infon om varje sort mycket intressant och tydlig. Årets frösådd gick väldigt bra och jag vill minnas att av alla de 19 sorterna jag sådde, så grodde merparten av fröna (använde mig av kaliumnitrat och placerade fröna över ett element). Nu har jag återigen fått en snabb leverans och ser fram emot att peta ner de nya fröna inklusive bonusfröna.
30 oktober 2020
Betyg
100%
Profile image
Joakim
Absolut 5 stjärnor! Har köpt frö här flera gånger. Kan inte bli mer nöjd varje gång. Snabb leverans och underbar frö. Billiga men toppen frö! Alltid lycka med frö!
31 mars 2020
Betyg
100%
Profile image
Aslan
To Top