Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Oskar

Oskar

Date: 2 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Det är andra gången jag handlar chilifrön här och jag kan varmt rekommendera att handla här!
    Ett stort sortiment i tydliga kategorier och produkter som håller mycket hög kvalitet!
    Enkelt att handla, snabb leverans och båda gångerna fick jag en extra gåva.
    Det kan inte bli bättre :)

Per

Per

Date: 17 juli 2018
  • Kundrecension
  • Har köpt mina chilifrö från Jalapeno.nu i flera år nu. Är supernöjd. Brukar rekommendera sidan till folk som vill testa på att odla egen chili pga det stora utbudet.

Arvid

Arvid

Date: 7 maj 2018
  • Kundrecension
  • Bra utbud, bra pris och allt gick snabbt vid beställning. Mycket nöjd! Kommer definitivt handla mer här.

Jessica R

Jessica R

Date: 28 april 2018
  • Kundrecension
  • Många olika roliga fröer att välja på och en snabb och smidig leverans. Fröna visade sig dessutom ha en god grobarhet - alla frön jag satt har tagit sig och blivit fina plantor.

Magnus

Magnus

Date: 11 april 2018
  • Kundrecension
  • Roligt utbud, bra leveranstid, och en liten spännande bonuspresent i senaste ordern =)

Herman With

Herman With

Date: 5 april 2018
  • Kundrecension
  • Otroligt bra service , galet utbud och snabb leverans!

Fredrik Borg

Fredrik Borg

Date: 9 mars 2018
  • Kundrecension
  • Jag har handlat från Jalapeno.nu vid flera tillfällen och är mycket nöjd.
    Brett utbud, fungerande odlingsråd, statusuppdateringar från mottagen leverans till skickad vara. Hittills har jag inget att klaga på, så det blir full pott.

Micke

Micke

Date: 8 mars 2018
  • Kundrecension
  • Tur och Glad, att jag hittat denna sida.
    Mycket stort utbud.
    Mycket snabb leverans.
    Grobarheten på de frön jag köpt under 3 år är nära 100%.
    Ett stort tack för överraskningen när jag öppnade min försändelse.
    Jag återkommer med största sannolikhet.
    Många plus till Jalapeno Fröhandel som jag med glädje pratar positivt om till vänner och bekanta.

Olle

Olle

Date: 20 februari 2018
  • Kundrecension
  • Hade problem med grobarhet på en laddning frön. Kontaktade jalapeno.nu en lördag och fick svar några timmar efter att ny påse skulle komma efter helgen. Kom med posten på tisdagen.
    Det är precis så här en webbshop skall drivas. Jag som kund blir nöjd, och butiken får en återkommande kund.

Jonas

Jonas

Date: 5 februari 2018
  • Kundrecension
  • Perfekt på alla vis!
    Snabb leverans, mycket god kvalité på frön.
    Av ca 30 chilifrön har 29 kommit upp.
    Köpte en påse chili på vanliga affär med 3 frön, 1 kom upp där...
    Jalapeno.nu är bäst!
    Mvh Jonas

Artiklar 31 till 40 av totalt 60

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6