Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Peter

Peter

Date: 4 januari 2019
  • Kundrecension
  • Bra kundservice!
    Svarar omedelbart vid frågor!

Roger

Roger

Date: 28 december 2018
  • Kundrecension
  • Wow! beställde nu över julhelgen och tänkte för mig själv att det lär dröja innan jag får något.
    Men! Två dagar efter beställning trillade fröerna ner i brevlådan!
    Vilken service :D
    Också fick man en extra liten present påse med i form av andra chilifröer!

    Mäkta imponerad, keep up the good work!

Johan R

Johan R

Date: 7 november 2018
  • Kundrecension
  • Bra utbud, bra priser och bra leverans. De frön jag fått hem har varit av god grobarhet. Inget att klaga på!

Helena

Helena

Date: 27 oktober 2018
  • Kundrecension
  • Jag har handlat några gånger nu och det har varit samma positiva upplevelse varje gång. Varorna har blivit snabbt levererade och dessutom några överraskningar i paketet! Jag kommer absolut att fortsätta handla här. Alla tummar upp för Jalapeño.nu

Stefan Lindholm

Stefan Lindholm

Date: 12 oktober 2018
  • Kundrecension
  • Fick min beställning av frön efter 1 dag, innehöll även några överraskningar. stort tack!

Philip Lindholm

Philip Lindholm

Date: 30 september 2018
  • Kundrecension
  • Beställde 5 sorters frön till kommande år och fick flera bonusfrön! Riktigt snabb leverans var det också. Kommer att beställa några sorter till bara för att allt var så smidigt!

Berlotte Östman

Berlotte Östman

Date: 9 september 2018
  • Kundrecension
  • Så snabbt dom kom ,o flera bonusfrön oxå.Stort tack.Ser fran emot att så

Daniel

Daniel

Date: 27 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Superb prices, super fast delivery, very satisfied costumer.
    Thank you!

Helena

Helena

Date: 13 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Alltid nöjd med beställningarna! Snabba utförliga svar vid kontakt, snabba leveranser, välpacketerat, bra information på fröpåsarna. Spännande bonusfröer. Tack så mycket! Rekommenderas varmt!

Tobias

Tobias

Date: 5 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Snabb leverans, kom dagen efter beställning. Har dock inte sått mina chili än. Kan varmt rekommendera sidan för framtida köp

Artiklar 21 till 30 av totalt 60

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6