Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Helena

Helena

Date: 13 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Alltid nöjd med beställningarna! Snabba utförliga svar vid kontakt, snabba leveranser, välpacketerat, bra information på fröpåsarna. Spännande bonusfröer. Tack så mycket! Rekommenderas varmt!

Tobias

Tobias

Date: 5 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Snabb leverans, kom dagen efter beställning. Har dock inte sått mina chili än. Kan varmt rekommendera sidan för framtida köp

Oskar

Oskar

Date: 2 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Det är andra gången jag handlar chilifrön här och jag kan varmt rekommendera att handla här!
    Ett stort sortiment i tydliga kategorier och produkter som håller mycket hög kvalitet!
    Enkelt att handla, snabb leverans och båda gångerna fick jag en extra gåva.
    Det kan inte bli bättre :)

Per

Per

Date: 17 juli 2018
  • Kundrecension
  • Har köpt mina chilifrö från Jalapeno.nu i flera år nu. Är supernöjd. Brukar rekommendera sidan till folk som vill testa på att odla egen chili pga det stora utbudet.

Arvid

Arvid

Date: 7 maj 2018
  • Kundrecension
  • Bra utbud, bra pris och allt gick snabbt vid beställning. Mycket nöjd! Kommer definitivt handla mer här.

Jessica R

Jessica R

Date: 28 april 2018
  • Kundrecension
  • Många olika roliga fröer att välja på och en snabb och smidig leverans. Fröna visade sig dessutom ha en god grobarhet - alla frön jag satt har tagit sig och blivit fina plantor.

Magnus

Magnus

Date: 11 april 2018
  • Kundrecension
  • Roligt utbud, bra leveranstid, och en liten spännande bonuspresent i senaste ordern =)

Herman With

Herman With

Date: 5 april 2018
  • Kundrecension
  • Otroligt bra service , galet utbud och snabb leverans!

Fredrik Borg

Fredrik Borg

Date: 9 mars 2018
  • Kundrecension
  • Jag har handlat från Jalapeno.nu vid flera tillfällen och är mycket nöjd.
    Brett utbud, fungerande odlingsråd, statusuppdateringar från mottagen leverans till skickad vara. Hittills har jag inget att klaga på, så det blir full pott.

Micke

Micke

Date: 8 mars 2018
  • Kundrecension
  • Tur och Glad, att jag hittat denna sida.
    Mycket stort utbud.
    Mycket snabb leverans.
    Grobarheten på de frön jag köpt under 3 år är nära 100%.
    Ett stort tack för överraskningen när jag öppnade min försändelse.
    Jag återkommer med största sannolikhet.
    Många plus till Jalapeno Fröhandel som jag med glädje pratar positivt om till vänner och bekanta.

Artiklar 21 till 30 av totalt 52

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6