Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Magnus

Magnus

Date: 11 april 2018
  • Kundrecension
  • Roligt utbud, bra leveranstid, och en liten spännande bonuspresent i senaste ordern =)

Herman With

Herman With

Date: 5 april 2018
  • Kundrecension
  • Otroligt bra service , galet utbud och snabb leverans!

Fredrik Borg

Fredrik Borg

Date: 9 mars 2018
  • Kundrecension
  • Jag har handlat från Jalapeno.nu vid flera tillfällen och är mycket nöjd.
    Brett utbud, fungerande odlingsråd, statusuppdateringar från mottagen leverans till skickad vara. Hittills har jag inget att klaga på, så det blir full pott.

Micke

Micke

Date: 8 mars 2018
  • Kundrecension
  • Tur och Glad, att jag hittat denna sida.
    Mycket stort utbud.
    Mycket snabb leverans.
    Grobarheten på de frön jag köpt under 3 år är nära 100%.
    Ett stort tack för överraskningen när jag öppnade min försändelse.
    Jag återkommer med största sannolikhet.
    Många plus till Jalapeno Fröhandel som jag med glädje pratar positivt om till vänner och bekanta.

Olle

Olle

Date: 20 februari 2018
  • Kundrecension
  • Hade problem med grobarhet på en laddning frön. Kontaktade jalapeno.nu en lördag och fick svar några timmar efter att ny påse skulle komma efter helgen. Kom med posten på tisdagen.
    Det är precis så här en webbshop skall drivas. Jag som kund blir nöjd, och butiken får en återkommande kund.

Jonas

Jonas

Date: 5 februari 2018
  • Kundrecension
  • Perfekt på alla vis!
    Snabb leverans, mycket god kvalité på frön.
    Av ca 30 chilifrön har 29 kommit upp.
    Köpte en påse chili på vanliga affär med 3 frön, 1 kom upp där...
    Jalapeno.nu är bäst!
    Mvh Jonas

Simon Löfgren

Simon Löfgren

Date: 31 januari 2018
  • Kundrecension
  • Överträffar alltid mina ständigt höjda förväntningar. Har beställt många gånger. Går så smidigt att jag till och med fått hjälp med mina felbeställningar och till råga på allt ibland fått bonusfrön. Extremt bra sida!

Tony

Tony

Date: 26 januari 2018
  • Kundrecension
  • Mycket bra sida med bra utbud . Har handlat frön några gånger och väntar spänt varje gång för att se vilka bonusfrön som skickats med. Snabb leverans och smidigt att betala med swish. Tack!

Stippe

Stippe

Date: 25 januari 2018
  • Kundrecension
  • Grymt utbud, bra frön och supersnabb leverans! Man blir lycklig! :-))

Tobias

Tobias

Date: 10 januari 2018
  • Kundrecension
  • Jag handlar här varje år. Smidig butik, stort utbud, snabb leverans och bra kvalitet på fröerna. Även bra service och hjälp om man behöver det.
    Toppensida.

Artiklar 11 till 20 av totalt 36

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4