SEMESTER! 15-23 Augusti
Inga leveranser mellan dessa datum
Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Olle

Olle

Date: 20 februari 2018
  • Kundrecension
  • Hade problem med grobarhet på en laddning frön. Kontaktade jalapeno.nu en lördag och fick svar några timmar efter att ny påse skulle komma efter helgen. Kom med posten på tisdagen.
    Det är precis så här en webbshop skall drivas. Jag som kund blir nöjd, och butiken får en återkommande kund.

Jonas

Jonas

Date: 5 februari 2018
  • Kundrecension
  • Perfekt på alla vis!
    Snabb leverans, mycket god kvalité på frön.
    Av ca 30 chilifrön har 29 kommit upp.
    Köpte en påse chili på vanliga affär med 3 frön, 1 kom upp där...
    Jalapeno.nu är bäst!
    Mvh Jonas

Simon Löfgren

Simon Löfgren

Date: 31 januari 2018
  • Kundrecension
  • Överträffar alltid mina ständigt höjda förväntningar. Har beställt många gånger. Går så smidigt att jag till och med fått hjälp med mina felbeställningar och till råga på allt ibland fått bonusfrön. Extremt bra sida!

Tony

Tony

Date: 26 januari 2018
  • Kundrecension
  • Mycket bra sida med bra utbud . Har handlat frön några gånger och väntar spänt varje gång för att se vilka bonusfrön som skickats med. Snabb leverans och smidigt att betala med swish. Tack!

Stippe

Stippe

Date: 25 januari 2018
  • Kundrecension
  • Grymt utbud, bra frön och supersnabb leverans! Man blir lycklig! :-))

Tobias

Tobias

Date: 10 januari 2018
  • Kundrecension
  • Jag handlar här varje år. Smidig butik, stort utbud, snabb leverans och bra kvalitet på fröerna. Även bra service och hjälp om man behöver det.
    Toppensida.

Mikael Partanen-Benamore

Mikael Partanen-Benamore

Date: 3 januari 2018
  • Kundrecension
  • Otroligt nöjd med mina inköp, snabba leveranser och otroligt bra bemötande!
    Nu väntar bara skörden =)

Peter Flodin

Peter Flodin

Date: 29 december 2017
  • Kundrecension
  • Snabba leveranser, billiga och bra produkter och ingen spam! Jag har handlat fröer och annat här i många år och är supernöjd. Brukar köpa chilifröer och dom tar sig alltid. Min favorit är Mojo Blackie, fantastisk vacker chili. Min fru köper en massa andra fröer, nu senast kaktusfrö som precis tittade upp. TACK!!

Fredrik Lindqvist

Fredrik Lindqvist

Date: 26 december 2017
  • Kundrecension
  • Kund sedan flera år. Lätt att beställa.snabb leverans.
    Kul att det alltid finns nya sorter att pröva.

Mattias Johansson

Mattias Johansson

Date: 17 december 2017
  • Kundrecension
  • Mycket nöjd med jalapeno.nu. Beställt flera gånger. Störst utbud av spännande chilisorter och bra grobarhet på de fröer jag fått. Extra roligt med bonusfröer. Har provat odla flera olika som jag sedan tagit med till kompisar och på jobbet och spexat med. Carolina reaper rekommenderas :D
    Förutom de tokstarka som vi odlade för skojs skull så har vi haft mycket nytta av jalapeno, aji pineapple m fl som vi gjort inläggningar och såser på. Kul att sitta och kolla på sidan bland alla varianter vi vill prova detta år!

Artiklar 11 till 20 av totalt 32

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4