Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Stefan Lindholm

Stefan Lindholm

Date: 12 oktober 2018
  • Kundrecension
  • Fick min beställning av frön efter 1 dag, innehöll även några överraskningar. stort tack!

Philip Lindholm

Philip Lindholm

Date: 30 september 2018
  • Kundrecension
  • Beställde 5 sorters frön till kommande år och fick flera bonusfrön! Riktigt snabb leverans var det också. Kommer att beställa några sorter till bara för att allt var så smidigt!

Berlotte Östman

Berlotte Östman

Date: 9 september 2018
  • Kundrecension
  • Så snabbt dom kom ,o flera bonusfrön oxå.Stort tack.Ser fran emot att så

Daniel

Daniel

Date: 27 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Superb prices, super fast delivery, very satisfied costumer.
    Thank you!

Helena

Helena

Date: 13 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Alltid nöjd med beställningarna! Snabba utförliga svar vid kontakt, snabba leveranser, välpacketerat, bra information på fröpåsarna. Spännande bonusfröer. Tack så mycket! Rekommenderas varmt!

Tobias

Tobias

Date: 5 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Snabb leverans, kom dagen efter beställning. Har dock inte sått mina chili än. Kan varmt rekommendera sidan för framtida köp

Oskar

Oskar

Date: 2 augusti 2018
  • Kundrecension
  • Det är andra gången jag handlar chilifrön här och jag kan varmt rekommendera att handla här!
    Ett stort sortiment i tydliga kategorier och produkter som håller mycket hög kvalitet!
    Enkelt att handla, snabb leverans och båda gångerna fick jag en extra gåva.
    Det kan inte bli bättre :)

Per

Per

Date: 17 juli 2018
  • Kundrecension
  • Har köpt mina chilifrö från Jalapeno.nu i flera år nu. Är supernöjd. Brukar rekommendera sidan till folk som vill testa på att odla egen chili pga det stora utbudet.

Arvid

Arvid

Date: 7 maj 2018
  • Kundrecension
  • Bra utbud, bra pris och allt gick snabbt vid beställning. Mycket nöjd! Kommer definitivt handla mer här.

Jessica R

Jessica R

Date: 28 april 2018
  • Kundrecension
  • Många olika roliga fröer att välja på och en snabb och smidig leverans. Fröna visade sig dessutom ha en god grobarhet - alla frön jag satt har tagit sig och blivit fina plantor.

Artiklar 1 till 10 av totalt 36

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4