Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Carina Fransson

Carina Fransson

Date: 14 december 2017
  • Kundrecension
  • Började försiktigt förra året med en beställning chilifröer tillsammans med kollegan (aldrig odlat chili förut). Nu sitter jag här med en grow-light, ett antal bonchi (chili-bonsaier) att ge bort i julklapp och nya beställningar. Har massor med fröer då nästan alla plantor från förra året levererade. Måste ge en hel del till grannarna i år då min balkong till slut bara hade plats för en liten stol bland alla chili...

Per Rydergård

Per Rydergård

Date: 12 december 2017
  • Kundrecension
  • Tack för snabb leverans och spännande bonusfröer!

Martin

Martin

Date: 5 december 2017
  • Kundrecension
  • Köpte under black friday, sidan hann ej uppdatera till de nya priserna så jag skrev omgående ett email och fick svar max 3minuter senare om att jag skulle få pengar tillbaka, detta var efter midnatt! Superb service!

Martin

Martin

Date: 1 december 2017
  • Kundrecension
  • Supernöjd som vanligt. Bra fröer och generöst med bonusfröer! Kommer helt klart återkomma i framtiden :)

Kim

Kim

Date: 25 november 2017
  • Kundrecension
  • Stort fröutbud snabba leveranser och kanonbra service. Mitt go to ställe för chilifrön.

Jonas

Jonas

Date: 25 november 2017
  • Kundrecension
  • Enormt utbud med bra produktbeskrivningar och snabb leverans. Roligt med bonusfrö.

Christoffer

Christoffer

Date: 21 november 2017
  • Kundrecension
  • Kan inte bli bättre, 2 dagars leverans.

Calle

Calle

Date: 7 november 2017
  • Kundrecension
  • Mycket bra! Snabb leverans av fröer, inte sällan med roliga bonusfrön. Enkel och smidig betalning, mycket hög kvalitet på produkterna och stort urval. Bästa leverantören av fröer på internet jag provat. Rekommenderas varmt!

Johan

Johan

Date: 30 oktober 2017
  • Kundrecension
  • Mycket bra frön. Nästan varenda frö grodde så jag hade en djungel på verandan i år. Mina favoriter var Fatalii, Hot Inca och givetvis favoriten i den mildare klassen.. Underbara Pimiento padrón.

    (Tror att jag missade att pricka in 5 stjärnor som det givetvis skall vara)

Anton B

Anton B

Date: 10 juli 2017
  • Kundrecension
  • Bra frön!

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2