Back

- Frö är drömmar som kan gro -

Varukorgen 0 items: 0,00 kr

Vad våra kunder säger:

Tobias

Tobias

Date: 10 januari 2018
  • Kundrecension
  • Jag handlar här varje år. Smidig butik, stort utbud, snabb leverans och bra kvalitet på fröerna. Även bra service och hjälp om man behöver det.
    Toppensida.

Mikael Partanen-Benamore

Mikael Partanen-Benamore

Date: 3 januari 2018
  • Kundrecension
  • Otroligt nöjd med mina inköp, snabba leveranser och otroligt bra bemötande!
    Nu väntar bara skörden =)

Peter Flodin

Peter Flodin

Date: 29 december 2017
  • Kundrecension
  • Snabba leveranser, billiga och bra produkter och ingen spam! Jag har handlat fröer och annat här i många år och är supernöjd. Brukar köpa chilifröer och dom tar sig alltid. Min favorit är Mojo Blackie, fantastisk vacker chili. Min fru köper en massa andra fröer, nu senast kaktusfrö som precis tittade upp. TACK!!

Fredrik Lindqvist

Fredrik Lindqvist

Date: 26 december 2017
  • Kundrecension
  • Kund sedan flera år. Lätt att beställa.snabb leverans.
    Kul att det alltid finns nya sorter att pröva.

Mattias Johansson

Mattias Johansson

Date: 17 december 2017
  • Kundrecension
  • Mycket nöjd med jalapeno.nu. Beställt flera gånger. Störst utbud av spännande chilisorter och bra grobarhet på de fröer jag fått. Extra roligt med bonusfröer. Har provat odla flera olika som jag sedan tagit med till kompisar och på jobbet och spexat med. Carolina reaper rekommenderas :D
    Förutom de tokstarka som vi odlade för skojs skull så har vi haft mycket nytta av jalapeno, aji pineapple m fl som vi gjort inläggningar och såser på. Kul att sitta och kolla på sidan bland alla varianter vi vill prova detta år!

Carina Fransson

Carina Fransson

Date: 14 december 2017
  • Kundrecension
  • Började försiktigt förra året med en beställning chilifröer tillsammans med kollegan (aldrig odlat chili förut). Nu sitter jag här med en grow-light, ett antal bonchi (chili-bonsaier) att ge bort i julklapp och nya beställningar. Har massor med fröer då nästan alla plantor från förra året levererade. Måste ge en hel del till grannarna i år då min balkong till slut bara hade plats för en liten stol bland alla chili...

Per Rydergård

Per Rydergård

Date: 12 december 2017
  • Kundrecension
  • Tack för snabb leverans och spännande bonusfröer!

Martin

Martin

Date: 5 december 2017
  • Kundrecension
  • Köpte under black friday, sidan hann ej uppdatera till de nya priserna så jag skrev omgående ett email och fick svar max 3minuter senare om att jag skulle få pengar tillbaka, detta var efter midnatt! Superb service!

Martin

Martin

Date: 1 december 2017
  • Kundrecension
  • Supernöjd som vanligt. Bra fröer och generöst med bonusfröer! Kommer helt klart återkomma i framtiden :)

Kim

Kim

Date: 25 november 2017
  • Kundrecension
  • Stort fröutbud snabba leveranser och kanonbra service. Mitt go to ställe för chilifrön.

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2